Parc-P-Logo

Lunch

Van Menno brood met gemarineerde kippendijen

14.5

tandoori | gerookte paprika mayonaise | avocado | gemarineerde perzik mesclun

Van Menno brood met hummus

13.5

fetakaas | courgette | paprika | olijven | sesam | mesclun

Van Menno brood met gerookte zalm

15.8

wasabi mayonaise | furikake | krokante ui | radijs | mesclun

Black Angus hamburger

18.5

brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten

Rundercarpaccio

16

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

Indische steak tartaar

17

boemboe pedis | witte kool | komkommer | sesam

Garnalenkroketten

16.5

mesclun | limoen mayonaise | Van Menno brood
Salade Parc

22.8

verschillende soorten warme en koude vis
Salade met gegratineerde geitenkaas

18.8

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen

Salade met gemarineerde kippendijen

18.8

tandoori | avocado |  gemarineerde perzik | cherrytomaat | krokante ui

Salade met Coppa di Parma

18.8

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven feta

Salade met romige gorgonzola

18.8

ingelegde peer | witlof | olijven | pruimen | gesuikerde cashewnoten zongedroogde tomaat

Bisque van kreeft

16.5

crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère

Frieten met mayonaise

Oesters per stuk

5.8

4

Chef’s lunchmenu

Laat u verrassen door de Chef en zijn brigade. Ons lunchmenu wordt mede bepaald door seizoensproducten. Uiteraard kunt u het lunchmenu ook vegetarisch bestellen.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen.
Te bestellen tot 14:00 uur.

3 gangen

49

Lunch desserts

Eton mess

10

meringue | slagroom | passievrucht gel | ananas | pornstar martini sorbet
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Panna cotta van karamel chocolade 

14

aardbeien | witte chocolade | vlierbloesem | cheesecake | hibiscus  
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Cremeux van lychee & roos

14

framboos | anijs | venkel
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Kazen van L’Amuse

16

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7

Diner

Chefs menu

Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.

3 gangen

49

4 gangen

59

Voorgerechten

Oesters per stuk

4

met bijpassend garnituur

Ceviche van zeebaars

16.5

koolrabi | sriracha | avocado | cocktail tomaat | zoete aardappel | kokos
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7

Variëteiten van tomaat

15.8

overjarige kaas | groene kruiden | piccalilly
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7

Geroosterde tonijn    

16.5

pandan rijst | vadouvan specerijen | macadamia | pompoen | kaffir limoen
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Bisque van kreeft

16.5

crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyère
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7

Indische steak tartaar

17

boemboe pedis | witte kool | komkommer | sesam
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8

Rundercarpaccio

16

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van de week

Dagprijs

Rosé gegrilde bavette

28.5

roti masala | polenta | snijboon | paprika | mango chutney | bospeen | jus met masala specerijen
wijnsuggestie: glas El Castilla, Syrah – 7

Gestoofde lamsschouder met rosé gebakken lamsrugfilet

28.5

aardappel rösti | hummus | Marokkaanse salsa | bimi | dukkah | lamsjus met ras el hanout
wijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7

Op de huid gebakken harderfilet      

26.5

cannelloni | doperwten | munt | knolselderij | spinazie | vichyssoise
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré  7

“Bouillabaisse” met gebakken scholfilet     

27.5

gamba | rivierkreeft | gele biet | saffraan | parelcouscous | lamsoor | gefermenteerde knoflook
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Risotto verrijkt met mierikswortel

25

groene kruiden | doperwten | geitenkaas | asperge | doperwten | bloemkool | lavas beurre blanc
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré  7

Salade riche

24

verschillende soorten koude en warme vis
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Frieten met mayonaise

5.8

Desserts

Eton mess

10

meringue | slagroom | passievrucht gel | ananas | pornstar martini sorbet
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Panna cotta van karamel chocolade 

14

aardbeien | witte chocolade | vlierbloesem | cheesecake | hibiscus 
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Cremeux van lychee & roos

14

framboos | anijs | venkel
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Kazen van L’Amuse

16

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7