parc-logo
Parc-P-Logo

Lunch

Lunch

Van Menno brood met gemarineerde kippendijen

13

avocado | ras el hanout mayonaise | gemarineerde mango | spekjes

Van Menno brood met
burrata

12.8

pico de gallo | courgette | paprika | krokante mais | mesclun

Van Menno brood met rilette van gerookte zalm

15.5

ingelegde rode biet | kappertjes | radijs | gerookte amandelen | mesclun

Black Angus hamburger

17

brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten

Rundercarpaccio

15.5

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

Garnalenkroketten

15.5

mesclun | limoen mayonaise | Van Menno brood
Salade Parc

22.5

verschillende soorten warme en koude vis
Salade met gegratineerde geitenkaas

18.5

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen

Salade met gemarineerde kippendijen

18.5

avocado | ras el hanout dressing | gemarineerde mango | spekjes ingelegde ui

Salade met romige burrata

18.5

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen

Bisque van kreeft

15.5

crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère

Frieten met mayonaise

5.5

Lunch desserts

Eton mess

9.8

meringue | slagroom | aardbeien | frambozen compote | sorbet van lychee
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Mousse van pure chocolade

13

pinda | tonkabonen | fudge | chocolade | karamel roomijs
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Bloedsinaasappel panna cotta               

12.5

geroosterde witte chocolade | citrus | limoenblad | bloedsinaasappel sorbet
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7

Diner

Chefs menu

Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.

3 gangen

47

4 gangen

57

Voorgerechten

Seizoen oester (per stuk)

Ceviche van koolrabi

4.5

16

zoete aardappel | sriracha | cocktail tomaat | avocado | krokante mais | kokos
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6

Gebrande zalm

16

zwarte kardemom | koolrabi | rettich | komkommer | gefermenteerde knoflook
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4

Cremeux van rode biet

15.5

rode biet | pijnboompit | framboos | mierikswortel | radijs
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7

Geroosterde tonijn    

16

komkommer | dragon | avocado | fregola | zilverui | sambaizu
wijnsuggestie: Verdejo, Palacio de Morante – 6

Bisque van kreeft

15.5

crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyère
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6

Tartaar van runderbavette  

16

baharat | bloemkool | krokante aardappel | zilverui | augurk
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4

Rundercarpaccio

15.5

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van de week:

 

Kalfsentrecote

Dauphine | pompoen | zoete ui | king boleet | jus van gerookte knoflook | vadouvan beurre blanc
wijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7

28

Gegrilde tomahawk steak (voor twee personen)                                 

75

wisselende garnituren geïnspireerd op het seizoen met begeleidende sauzen
Lágrimas de María, Rioja, Temperanillo – 8

Gegrilde Amerikaanse runderbavette met zacht gegaarde sukade  

28.5

Pomme pavé | truffel | knolselderij | olijven | Parmezaanse kaas | oesterzwam | jus van laurier
wijnsuggestie: glas El Castilla, Syrah      7

Gebakken roodbaars

26

orzo | pomodori | antiboise | dragon | spinazie | beurre blanc met gebrande boter
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4

Romige bomba rijst met citroengras

24

limoenblad | gember | shiitake | bloemkool | bimi | mini komkommer | Tom Kha kai
wijnsuggestie: glas Sauvignon, Domaine de la Renaudie    7

Gebakken scholfilet  

27

rivierkreeft | basilicum | saffraan parelgort | venkel | kappertjes | schuimige saus van schaaldieren
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré  6.6

Salade riche

24

verschillende soorten koude en warme vis
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4

Frieten met mayonaise

5.5

Desserts

Eton mess

9.8

meringue | slagroom | aardbeien | frambozen compote | sorbet van lychee
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Mousse van pure chocolade  

13

pinda | tonkabonen | fudge | chocolade | karamel roomijs
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Bloedsinaasappel panna cotta           

12.5

geroosterde witte chocolade | citrus | limoenblad | bloedsinaasappel sorbet
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7