parc-logo
Parc-P-Logo

Lunch

Lunch

Van Menno brood met oosterse gemarineerde kippendijen

12.8

avocado | teriyaki mayonaise | radijs | krokante wasabi noten | komkommer furikake dressing
Van Menno brood met hummus

13

sesam | courgette | pompoen | dukkah | mesclun

Van Menno brood met gerookte zalm

15.4

roomkaas met mierikswortel | ingelegde rode ui | radijs | komkommer
Black Angus hamburger

17

brioche bol | groene kruiden mayonaise | pittige tomaten chutney | gebakken ui & spek | Parmezaanse kaas | augurk | frieten

Rundercarpaccio

15.5

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

Garnalenkroketten

15.5

mesclun | limoen mayonaise | Van Menno brood
Salade Parc

22

verschillende soorten warme en koude vis
Salade met gegratineerde geitenkaas

18

geroosterde groente | ras el hanout | ingelegde rozijnen | zongedroogde tomaat | zilverui

Salade met oosters gemarineerde kip

18

avocado | radijs | krokante wasabi noten | bosui | noodles | gemarineerde komkommer | furikake dressing

Salade met gerookte eendenborst

19.5

dadels | rode biet | pompoen | krokante tuinbonen | olijven | hazelnoten

Bisque van kreeft

15.5

crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère

Frieten met mayonaise

5.5

Lunch desserts

Eton mess

9.8

abrikozen compote | slagroom | meringue | roomijs van stroopwafel
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Panna cotta van appel & vanille       

12

elstar appel | witte chocolade | kardemom | steranijs | kaneel | roomijs met boerenjongens 
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Mousse van Ruby chocolade & rode biet

12

bramen | vanille | hangop
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | vijgen | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7

Diner

Chefs menu

Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.

3 gangen

47

4 gangen

57

Voorgerechten

Gebrande rode mul

16

saffraan | paella rijst | piri piri | dille | tomaat | zuurdesem
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7

Millefeuille van kruidkoek

15.5

overjarige kaas | kastanje | hazelnoten | beukenzwam | shiitake
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4

Rouleau van schelvis

16

koolrabi | komkommer | furikake | gember | dashi vinaigrette
wijnsuggestie: Verdejo, Palacio de Morante – 6

Bisque van kreeft

15.5

crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyère
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6

Krokant gebakken buikspek met Noordzee krab salade

17

pompoen | passievrucht | pinda | vadouvan
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4

Rundercarpaccio

15.5

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van de week

27

Rosé gebraden kalfshaas met gestoofde sukade

28

knolselderij | paddenstoelen | bacon | Amsterdamse ui | kalfsjus met rode port
wijnsuggestie: Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7

Gebakken Iberico rug

28

masala | krokante rijst | bospeen | tomaat | gerookte sinaasappel jus
wijnsuggestie: Lágrimas de María, Rioja, Temperanillo – 8

Op de huid gebakken winterkabeljauw

26

parelgort | limoenblad | kokos |  tempura | bloemkool | Thaise tom yum saus
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6

Dry-aged gele biet  

24

orzo | geitenkaas | peterseliewortel | rode biet | pecannoten | gerookte knoflook beurre blanc
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7

Botermakreel met gerookte paling

27

mousseline | crème fraîche | venkel | bieslook | schuimige saus met zuurkool
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7

Salade riche

24

verschillende soorten koude en warme vis
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4

Frieten met mayonaise

5.5

Desserts

Eton mess

9.8

abrikozen compote | slagroom | meringue | roomijs van stroopwafel
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Panna cotta van appel & vanille       

12

elstar appel | witte chocolade | kardemom | steranijs | kaneel | roomijs met boerenjongens 
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Mousse van Ruby chocolade & rode biet

12

bramen | vanille | hangop
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | vijgen | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7