parc-logo
Parc-P-Logo

Lunch

Lunch

Van Menno brood met gegratineerde geitenkaas

11.5

muhammara | gerookte amandel | rode biet | zoete aardappel | mesclun

Van Menno brood met gemarineerde kippendijen

12

Parmezaanse kaas | groene kruiden mayonaise | avocado | sud n’ sol tomaat

Van Menno brood met gerookte zalm

14.8

kimchi mayonaise | ingelegde komkommer | bosui | sesam | krokante ui

Black Angus hamburger

16.8

brioche bol | pico de gallo | gebakken ui & spek | cheddar kaas  jalapeño mayonaise | frieten

Rundercarpaccio

15.5

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

Vitello Tonnato

15.5

krokante kappertjes | croutons | rode ui | mesclun

Garnalenkroketten

14.8

mesclun | limoen mayonaise | Van Menno brood

Salade Parc

21

verschillende soorten warme en koude vis

Salade met gegratineerde geitenkaas

16.8

ingelegde biet | geroosterde paprika & zoete aardappel | peer | krokante tuinbonen

Salade kip

16.8

Parmezaanse kaas | groene kruiden dressing | krokante serranoham | avocado | sud n’ sol tomaat | croutons | kappertjes

Bisque van kreeft

14.8

crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère

Frieten met mayonaise

4.6

Lunch desserts

Eton mess

9.4

aardbeien | slagroom | merengue | basilicum
wijnsuggestie: glas Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 6.5

Cremeux van kalamansi & bospeen

11

ananas | carrot cake | witte chocolade
wijnsuggestie: glas Tokaji Aszú, Furmint — 6.8

Shortbread met pistache & roodfruit

11

framboos | cassis | bramen
wijnsuggestie: glas Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 6.5

Kazen van L‘Amuse

14.5

croutons | vijgen | PX-gel
wijnsuggestie: glas Pedro Ximinez, Alvear — 6.5

Voor bij de koffie

Appelgebak

4.4

Slagroom

0.6

Voor bij de borrel

Bitterballen (8 stuks)

7.8

Vlammetjes (8 stuks)

7.8

Oesterzwam bitterballen (8 stuks)

8.8

Kaastengels (8 stuks)

7.8

Butterfly garnalen (8 stuks)

7.8

Gemengde bittergarnituur (12 stuks)

11.5

Krokante Japanse kippetjes (8 stuks)

8.8

Gyoza gevuld met kippendij (6 stuks)

7.8

Brood van Van Menno met hummus

4.8

4 soorten kazen van L’Amuse

14.5

Serranoham met garnituur

14.5

Diner

Voorgerechten

Gemarineerde zeebaars

15.5

koolrabi | furikake | wasabi | radijs | schuimige saus van dashi
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Pyeré — 6

Kalfslende

16

boemboe Bali | wortel | cashewnoot | ketjap                           wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi — 6

Geschroeide tonijn

16

tandoori | madras | mango | pompoen | gember | sperziebonen
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Pyeré — 6

Bisque van kreeft

14.8

crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyère
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset — 6

Panna cotta van gekarameliseerde ui & parmezaanse kaas

14.8

witte asperge | macadamia | brioche | bouillon van gerookte uien
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset — 6

Gemarineerde & gepekelde watermeloen

14.8

cocktail tomaat | sjalot | dragon | feta | Spaanse peper
wijnsuggestie: Verdejo Viognier Vermentino Albarino, Montgras Quatro White — 6.5

Rundercarpaccio

14.5

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten       
wijnsuggestie: Montepulciano, El Castilla — 6

Chefs menu

Laat u verrassen door de Chef en zijn brigade. Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen.

3 gangen

44

4 gangen

54

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van de week

Gebraden Iberico lende
Wisselende garnituren geïnspireerd op het seizoen
wijnsuggestie: glas Montepulciano, Velenosi — 6

26.5

Rosé gebraden Zuid-Amerikaanse ribeye

27

witte asperge | parelcouscous | romanesco | jus met gefermenteerde kardemom | zwarte knoflook
wijnsuggestie: glas Syrah, El Castilla — 6

Zacht gegaarde lamsschouder met rosé gebakken rug

26

röstii | doperwten | groene asperge | dragon | jus met gepofte knoflook
wijnsuggestie: glas Ninfa, Carbenet Sauvignon Merlot Syrah Montepulciano, Velenosi — 7.5

Op de huid gebakken koningsbaars

25

koolrabi | waterkers | doperwten | eigenheimer | schuimige saus met groene kruiden
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Pyeré — 6

Lasagne van rode biet

23

knolselderij | geitenkaas | chioggia biet | beurre blanc van lavas
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Pyeré — 6

Roodbaarsfilet

25

brandade | gerookte makreel | spinazie | bimi | bacon | beurre blanc
wijnsuggestie: glas Chardonnay, Montbiset — 6

Salade riche

22

verschillende soorten koude en warme vis
wijnsuggestie: glas Chardonnay, Montbiset — 6

Frieten met mayonaise

4.6

Desserts

Eton mess

9.4

aardbeien | slagroom | merengue | basilicum
wijnsuggestie: glas Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 6.5

Cremeux van kalamansi & bospeen

11

ananas | carrot cake | witte chocolade
wijnsuggestie: glas Tokaji Aszú, Furmint — 6.8

Shortbread met pistache & roodfruit

11

framboos | cassis | bramen
wijnsuggestie: glas Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 6.5

Kazen van L’Amuse

14.5

crouton | vijgen | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 6.5

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Komt u met meer dan 8 personen, mail naar: reserveren@restaurant-parc.nl of bel 035 53 37 758