Parc-P-Logo

Lunch

Van Menno brood met gemarineerde kippendijen

14.8

tandoori | gerookte paprika mayonaise | avocado | gemarineerde perzik mesclun

Van Menno brood met hummus

13.8

fetakaas | courgette | paprika | olijven | sesam | mesclun

Van Menno brood met gerookte zalm

15.8

wasabi mayonaise | furikake | krokante ui | radijs | mesclun

Black Angus hamburger

18.8

brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten

Rundercarpaccio

16.8

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

Garnalenkroketten

16.8

mesclun | limoen mayonaise | Van Menno brood
Salade Parc

22.8

verschillende soorten warme en koude vis
Salade met gegratineerde geitenkaas

18.8

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen

Salade met gemarineerde kippendijen

18.8

tandoori | avocado |  gemarineerde perzik | cherrytomaat | krokante ui

Salade met Coppa di Parma

18.8

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven feta

Salade met romige gorgonzola

18.8

ingelegde peer | witlof | olijven | pruimen | gesuikerde cashewnoten zongedroogde tomaat

Bisque van kreeft

16.8

crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère

Frieten met mayonaise

6

Chef’s lunchmenu

Laat u verrassen door de Chef en zijn brigade. Ons lunchmenu wordt mede bepaald door seizoensproducten. Uiteraard kunt u het lunchmenu ook vegetarisch bestellen.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen.
Te bestellen tot 14:00 uur.

3 gangen

49.8

Lunch desserts

Eton mess

11

meringue | slagroom | rood fruit | spekkoek roomijs
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Panna cotta van bospeen & vanille

14.5

witte chocolade | gember | kalamansi
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Shortbread met banaan

14.5

pecannoten | karamel | yuzu | sorbet van pure chocolade
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Kazen van Hooi & Klomp

16

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7

Diner

Chefs menu

Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.

3 gangen

49.8

4 gangen

59.8

Voorgerechten

Gebrande, gemarineerde zalm

16.8

wasabi | broccoli | citrus | komkommer
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7

Cremeux van geitenkaas & pompoen

16

tikka masala | mandarijn | bundelzwam
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7

Zacht gegaard buikspek met gerookte paling

18

teriyaki | rode biet | sjalot | knolselderij | chioggia | dashi beurre blanc
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Bisque van kreeft

16.8

crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyère
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7

Op hooi gerookte ossenworst

16.8

paddenstoelen | hazelnoot | macadamia | pastinaak | brioche
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8

Rundercarpaccio

16.8

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van de week

Dagprijs

Krokant gebraden fazantenfilet
aardappel rostï | pompoen | bospeen | ras el hanout | zonnebloempit | gevogelte jus met sinaasappel

Zacht gegaarde hertensukade & rosé gebakken rug

29.5

rode biet | aardappel mousseline | zwarte knoflook | pistache | wildjus met aceto balsamico
wijnsuggestie: glas El Castilla, Syrah – 7

Rosé gebakken eendenborst

28.5

tamme kastanje | akker paddenstoel | knolselderij | jus met steranijs & pruimen
wijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7

Gekonfijte kabeljauw met krokante mosselen

27.5

tandoori, parelcouscous, wortel, vadouvan beurre blanc
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré  7

Vis van het moment

27.5

zuurkool risotto, spinazie, zilte groente, artisjok, focaccia, beurre blanc, prei olie
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Ravioli met ricotta & gepofte bloemkool

26

pijnboompit, overjarige kaas, pastinaak, dragon beurre blanc,
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré  7

Salade riche

24

verschillende soorten koude en warme vis
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Desserts

Eton mess

11

meringue | slagroom | rood fruit | spekkoek roomijs
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Panna cotta van bospeen & vanille

14.5

witte chocolade | gember | kalamansi
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Shortbread met banaan

14.5

pecannoten | karamel | yuzu | sorbet van pure chocolade
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Kazen van Hooi & Klomp

16

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7