Lunch
Diner
Van Menno brood met gemarineerde kippendijen
13
avocado | ras el hanout mayonaise | gemarineerde mango | spekjes
Van Menno brood metburrata
12.8
pico de gallo | courgette | paprika | krokante mais | mesclun
Van Menno brood met rilette van gerookte zalm
15.5
ingelegde rode biet | kappertjes | radijs | gerookte amandelen | mesclun
17
brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten
Rundercarpaccio
Garnalenkroketten
22.5
18.5
geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen
Salade met gemarineerde kippendijen
avocado | ras el hanout dressing | gemarineerde mango | spekjes ingelegde ui
Salade met romige burrata
Bisque van kreeft
crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère
Frieten met mayonaise
5.5
Eton mess
9.8
meringue | slagroom | aardbeien | frambozen compote | sorbet van lycheewijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7
Mousse van pure chocolade
pinda | tonkabonen | fudge | chocolade | karamel roomijswijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Bloedsinaasappel panna cotta
12.5
geroosterde witte chocolade | citrus | limoenblad | bloedsinaasappel sorbetwijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Kazen van L’Amuse
15
crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gelwijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7
Chefs menu
Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.
47
4 gangen
57
Seizoen oester (per stuk)
Ceviche van koolrabi
4.5
16
zoete aardappel | sriracha | cocktail tomaat | avocado | krokante mais | kokoswijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6
Gebrande zalm
zwarte kardemom | koolrabi | rettich | komkommer | gefermenteerde knoflook wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4
Cremeux van rode biet
rode biet | pijnboompit | framboos | mierikswortel | radijs wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7
Geroosterde tonijn
komkommer | dragon | avocado | fregola | zilverui | sambaizuwijnsuggestie: Verdejo, Palacio de Morante – 6
crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyèrewijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6
Tartaar van runderbavette
baharat | bloemkool | krokante aardappel | zilverui | augurkwijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4
truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompittenwijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht van de week:
Kalfsentrecote
Dauphine | pompoen | zoete ui | king boleet | jus van gerookte knoflook | vadouvan beurre blancwijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7
28
Gegrilde tomahawk steak (voor twee personen)
75
wisselende garnituren geïnspireerd op het seizoen met begeleidende sauzen Lágrimas de María, Rioja, Temperanillo – 8
Gegrilde Amerikaanse runderbavette met zacht gegaarde sukade
28.5
Pomme pavé | truffel | knolselderij | olijven | Parmezaanse kaas | oesterzwam | jus van laurierwijnsuggestie: glas El Castilla, Syrah 7
Gebakken roodbaars
26
orzo | pomodori | antiboise | dragon | spinazie | beurre blanc met gebrande boterwijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4
Romige bomba rijst met citroengras
24
limoenblad | gember | shiitake | bloemkool | bimi | mini komkommer | Tom Kha kaiwijnsuggestie: glas Sauvignon, Domaine de la Renaudie 7
Gebakken scholfilet
27
rivierkreeft | basilicum | saffraan parelgort | venkel | kappertjes | schuimige saus van schaaldierenwijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré 6.6
Salade riche
verschillende soorten koude en warme viswijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4
Over ons Menu Impressie Contact
Vacatures Voorwaarden Privacy Policy