Parc-P-Logo

Lunch

Van Menno brood met gemarineerde kippendijen

13.5

tandoori | gerookte paprika mayonaise | avocado | gemarineerde perzik mesclun

Van Menno brood met hummus

13

fetakaas | courgette | paprika | olijven | sesam | mesclun

Van Menno brood met gerookte zalm

15.8

wasabi mayonaise | furikake | krokante ui | radijs | mesclun

Black Angus hamburger

18

brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten

Rundercarpaccio

15.8

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

Garnalenkroketten

16.5

mesclun | limoen mayonaise | Van Menno brood
Salade Parc

22.5

verschillende soorten warme en koude vis
Salade met gegratineerde geitenkaas

18.5

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen

Salade met gemarineerde kippendijen

18.5

tandoori | avocado |  gemarineerde perzik | cherrytomaat | krokante ui

Salade met Coppa di Parma

18.5

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven feta

Salade met romige gorgonzola

18.5

ingelegde peer | witlof | olijven | pruimen | gesuikerde cashewnoten zongedroogde tomaat

Romige pompoensoep met Indiase specerijen

9.5

papadum | mango chutney | krokante ui

Bisque van kreeft

16.5

crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère

Frieten met mayonaise

5.5

Chef’s lunchmenu

Laat u verrassen door de Chef en zijn brigade. Ons lunchmenu wordt mede bepaald door seizoensproducten. Uiteraard kunt u het lunchmenu ook vegetarisch bestellen.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen.
Te bestellen tot 14:00 uur.

3 gangen

48

Lunch desserts

Eton mess

10

meringue | slagroom | bessen compote | pistache | gel van cassis
bourbon vanille roomijs
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Panna cotta van gekarameliseerde honing

13

sinaasappel | pompoen | napoleon | yoghurt roomijs
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Cremeux van passievrucht & lychee

13

mango | banaan | kaffir limoen | soto | kokos roomijs
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7

Diner

Chefs menu

Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.

3 gangen

48

4 gangen

58

Voorgerechten

Gemarineerde zeebaars      

16.5

furikake | kaviaar van soja | kaffir limoen | pinda | komkommer
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7

Cremeux van gepofte bloemkool

15.8

curry madras | macadamia | gegrilde ananas | bergamot
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7

Gebrande & gerookte makreel         

18

groene kruiden | radijs | limoen | daikon | koolrabi | groene asperge
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Bisque van kreeft

16.5

crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyère
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7

Indiaas gemarineerde runderstaartstuk

17

tandoori | winterpeen | mini bospeen | cashewnoten | mandarijn
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8

Rundercarpaccio

15.8

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van de week

Dagprijs

Zacht gegaarde kalfswang met rosé gegrilde steak

28.5

bloemkool | overjarige kaas | hazelnoten | mini champignon
pommes dauphine | kalfsjus met piccalilly
wijnsuggestie: glas El Castilla, Syrah – 7

Gestoofde lamsschouder met rosé gebakken lamsrugfilet

28.5

groene asperge | knolselderij | Parmezaan | prei | parel couscous 
vinaigrette met sambai
wijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7

Op de huid gebakken doradefilet    

26

trofie pasta | rivierkreeft | grapefruit | rode peper | pesto | olijven | venkel
gerookte beurre blanc
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Gebakken skrei haas gelakt met yakitori

27

Chinese zwarte rijst | knolselderij | bonito | gember | boksoi | dashi beurre blanc
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré  7

Pompoen risotto met Tikka masala

24

geitenkaas | abrikoos | gele biet | pompoen | pinda | schuimige saus van bospeen
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré  7

Salade riche

24

verschillende soorten koude en warme vis
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8

Frieten met mayonaise

5.5

Desserts

Eton mess

10

meringue | slagroom | bessen compote | pistache | gel van cassis
bourbon vanille roomijs
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Panna cotta van gekarameliseerde honing

13

sinaasappel | pompoen | napoleon | yoghurt roomijs
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Cremeux van passievrucht & lychee

13

mango | banaan | kaffir limoen | soto | kokos roomijs
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7