Lunch
Diner
Van Menno brood met gemarineerde kippendijen
13.5
tandoori | gerookte paprika mayonaise | avocado | gemarineerde perzik mesclun
Van Menno brood met hummus
13
fetakaas | courgette | paprika | olijven | sesam | mesclun
Van Menno brood met gerookte zalm
15.8
wasabi mayonaise | furikake | krokante ui | radijs | mesclun
18
brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten
Rundercarpaccio
Garnalenkroketten
16.5
22.5
18.5
geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen
Salade met gemarineerde kippendijen
tandoori | avocado | gemarineerde perzik | cherrytomaat | krokante ui
Salade met Coppa di Parma
geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven feta
Salade met romige gorgonzola
ingelegde peer | witlof | olijven | pruimen | gesuikerde cashewnoten zongedroogde tomaat
Romige pompoensoep met Indiase specerijen
9.5
papadum | mango chutney | krokante ui
Bisque van kreeft
crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère
Frieten met mayonaise
5.5
Chef’s lunchmenu
Laat u verrassen door de Chef en zijn brigade. Ons lunchmenu wordt mede bepaald door seizoensproducten. Uiteraard kunt u het lunchmenu ook vegetarisch bestellen.
Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen. Te bestellen tot 14:00 uur.
3 gangen
48
Eton mess
10
meringue | slagroom | bessen compote | pistache | gel van cassisbourbon vanille roomijswijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7
Panna cotta van gekarameliseerde honing
sinaasappel | pompoen | napoleon | yoghurt roomijs wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Cremeux van passievrucht & lychee
mango | banaan | kaffir limoen | soto | kokos roomijs wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Kazen van L’Amuse
15
crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gelwijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7
Chefs menu
Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.
4 gangen
58
Gemarineerde zeebaars
furikake | kaviaar van soja | kaffir limoen | pinda | komkommerwijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7
Cremeux van gepofte bloemkool
curry madras | macadamia | gegrilde ananas | bergamotwijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7
Gebrande & gerookte makreel
groene kruiden | radijs | limoen | daikon | koolrabi | groene aspergewijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8
crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyèrewijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7
Indiaas gemarineerde runderstaartstuk
17
tandoori | winterpeen | mini bospeen | cashewnoten | mandarijnwijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8
truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompittenwijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht van de week
Zacht gegaarde kalfswang met rosé gegrilde steak
bloemkool | overjarige kaas | hazelnoten | mini champignonpommes dauphine | kalfsjus met piccalillywijnsuggestie: glas El Castilla, Syrah – 7
Gestoofde lamsschouder met rosé gebakken lamsrugfilet
28.5
groene asperge | knolselderij | Parmezaan | prei | parel couscous vinaigrette met sambaiwijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7
Op de huid gebakken doradefilet
26
trofie pasta | rivierkreeft | grapefruit | rode peper | pesto | olijven | venkelgerookte beurre blancwijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8
Gebakken skrei haas gelakt met yakitori
27
Chinese zwarte rijst | knolselderij | bonito | gember | boksoi | dashi beurre blancwijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré 7
Pompoen risotto met Tikka masala
24
geitenkaas | abrikoos | gele biet | pompoen | pinda | schuimige saus van bospeenwijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré 7
Salade riche
verschillende soorten koude en warme viswijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8