Lunch
Diner
Van Menno brood met gemarineerde kippendijen
14.8
tandoori | gerookte paprika mayonaise | avocado | gemarineerde perzik mesclun
Van Menno brood met hummus
13.8
fetakaas | courgette | paprika | olijven | sesam | mesclun
Van Menno brood met gerookte zalm
15.8
wasabi mayonaise | furikake | krokante ui | radijs | mesclun
18.8
brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten
Rundercarpaccio
16.8
Garnalenkroketten
22.8
geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen
Salade met gemarineerde kippendijen
tandoori | avocado | gemarineerde perzik | cherrytomaat | krokante ui
Salade met Coppa di Parma
geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven feta
Salade met romige gorgonzola
ingelegde peer | witlof | olijven | pruimen | gesuikerde cashewnoten zongedroogde tomaat
Bisque van kreeft
crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère
Frieten met mayonaise
6
Chef’s lunchmenu
Laat u verrassen door de Chef en zijn brigade. Ons lunchmenu wordt mede bepaald door seizoensproducten. Uiteraard kunt u het lunchmenu ook vegetarisch bestellen.
Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen. Te bestellen tot 14:00 uur.
3 gangen
49.8
Eton mess
11
meringue | slagroom | rood fruit | spekkoek roomijswijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7
Panna cotta van bospeen & vanille
14.5
witte chocolade | gember | kalamansiwijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Shortbread met banaan
pecannoten | karamel | yuzu | sorbet van pure chocolade wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Kazen van Hooi & Klomp
16
crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gelwijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7
Chefs menu
Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.
4 gangen
59.8
Gebrande, gemarineerde zalm
wasabi | broccoli | citrus | komkommerwijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7
Cremeux van geitenkaas & pompoen
tikka masala | mandarijn | bundelzwamwijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7
Zacht gegaard buikspek met gerookte paling
18
teriyaki | rode biet | sjalot | knolselderij | chioggia | dashi beurre blancwijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8
crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyèrewijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7
Op hooi gerookte ossenworst
paddenstoelen | hazelnoot | macadamia | pastinaak | briochewijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8
truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompittenwijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht van de week
Krokant gebraden fazantenfiletaardappel rostï | pompoen | bospeen | ras el hanout | zonnebloempit | gevogelte jus met sinaasappel
Zacht gegaarde hertensukade & rosé gebakken rug
rode biet | aardappel mousseline | zwarte knoflook | pistache | wildjus met aceto balsamicowijnsuggestie: glas El Castilla, Syrah – 7
Rosé gebakken eendenborst
28.5
tamme kastanje | akker paddenstoel | knolselderij | jus met steranijs & pruimenwijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7
Gekonfijte kabeljauw met krokante mosselen
27.5
tandoori, parelcouscous, wortel, vadouvan beurre blancwijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré 7
Vis van het moment
zuurkool risotto, spinazie, zilte groente, artisjok, focaccia, beurre blanc, prei oliewijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8
Ravioli met ricotta & gepofte bloemkool
26
pijnboompit, overjarige kaas, pastinaak, dragon beurre blanc,wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré 7
Salade riche
24
verschillende soorten koude en warme viswijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.8