Parc-P-Logo

Lunch

Van Menno brood met gemarineerde kippendijen

13.5

tandoori | gerookte paprika mayonaise | avocado | gemarineerde perzik mesclun

Van Menno brood met hummus

13

fetakaas | courgette | paprika | olijven | sesam | mesclun

Van Menno brood met gerookte zalm

15.8

wasabi mayonaise | furikake | krokante ui | radijs | mesclun

Black Angus hamburger

18

brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten

Rundercarpaccio

15.8

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

Garnalenkroketten

16.5

mesclun | limoen mayonaise | Van Menno brood
Salade Parc

22.5

verschillende soorten warme en koude vis
Salade met gegratineerde geitenkaas

18.5

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen

Salade met gemarineerde kippendijen

18.5

tandoori | avocado |  gemarineerde perzik | cherrytomaat | krokante ui

Salade met Coppa di Parma

18.5

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven feta

Salade met romige gorgonzola

18.5

ingelegde peer | witlof | olijven | pruimen | gesuikerde cashewnoten zongedroogde tomaat

Romige pompoensoep met Indiase specerijen

9.5

papadum | mango chutney | krokante ui

Bisque van kreeft

16.5

crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère

Frieten met mayonaise

5.5

Chef’s lunchmenu

Laat u verrassen door de Chef en zijn brigade. Ons lunchmenu wordt mede bepaald door seizoensproducten. Uiteraard kunt u het lunchmenu ook vegetarisch bestellen.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen.
Te bestellen tot 14:00 uur.

3 gangen

48

Lunch desserts

Eton mess

10

meringue | slagroom | appel compote | gel van steranijs | sorbet van sinaasappel
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Granaatappel cremeux

13

cassis | witte chocolade | zoethout | pistache roomijs
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Panna cotta van espresso & pandan  

13

suikerbrood | karamel | vanille | hazelnoot | pandan roomijs
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7

Diner

Chefs menu

Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.

3 gangen

48

4 gangen

58

Voorgerechten

Geroosterde zwaardvis          

16.5

vadouvan specerijen | verschillende bereidingen van bloemkool   gember | pompoen
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7

Pompoen gegaard met Indonesische bumbu

15.8

pinda | bospeen | kaffir limoen | tomaat | mini komkommer
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7

Zacht gegaard buikspek met coquille

18

pastinaak | sjalot | bacon | zwarte knoflook | gerookte beurre blanc
wijnsuggestie: Chardonnay, Corette – 6.8

Bisque van kreeft

16.5

crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyère
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 7

Paté van eend met gerookte eendenborst

17

zoete ui | rode biet | pruimen | kruidkoek
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8

Rundercarpaccio

15.8

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.8

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van de week

Dagprijs

Gegrilde Amerikaanse ribeye

28.5

La ratte aardappel | peterseliewortel | gefermenteerde knoflook knolselderij | shiitake | flower sprouts | jus van rozemarijn
wijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7

Rosé gebraden hertenrug met zacht gegaarde sukade

28.5

tamme kastanje | cevenne ui | hazelnoten | witlof | bitterbal specerijenjus verrijkt met pure chocolade
wijnsuggestie: glas El Castilla, Syrah      7

Op de huid gebakken snoekbaarsfilet

26

fregola | salsa verde | Parmezaan | prei | knolselderij | lavas
schuimige saus van zuurkool
wijnsuggestie: Chardonnay, Corette – 6.8

Gebakken zeeduivel

27

Gnocchetti pasta | groene kruiden | kappertjesblad | romanesco
dragon beurre blanc
wijnsuggestie: glas Viognier, Saint-Peyré  7

Open ravioli

24

knoldelderij | macadamia | Parmezaan | Taggiasche olijf | schuimige saus van truffel & paddenstoelen
wijnsuggestie: glas Sauvignon, Domaine de la Renaudie    7

Salade riche

24

verschillende soorten koude en warme vis
wijnsuggestie: Chardonnay, Corette – 6.8

Frieten met mayonaise

5.5

Desserts

Eton mess

10

meringue | slagroom | appel compote | gel van steranijs | sorbet van sinaasappel
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Granaatappel cremeux          

13

cassis | witte chocolade | zoethout | pistache roomijs
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Panna cotta van espresso & pandan 

13

suikerbrood | karamel | vanille | hazelnoot | pandan roomijs
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7