Lunch
Diner
Van Menno brood met oosterse gemarineerde kippendijen
12.8
13
Van Menno brood met gerookte zalm
15.4
17
Rundercarpaccio
15.5
Garnalenkroketten
22
18
geroosterde groente | ras el hanout | ingelegde rozijnen | zongedroogde tomaat | zilverui
Salade met oosters gemarineerde kip
avocado | radijs | krokante wasabi noten | bosui | noodles | gemarineerde komkommer | furikake dressing
Salade met gerookte eendenborst
19.5
dadels | rode biet | pompoen | krokante tuinbonen | olijven | hazelnoten
Bisque van kreeft
crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère
Frieten met mayonaise
5.5
Eton mess
9.8
abrikozen compote | slagroom | meringue | roomijs van stroopwafelwijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Panna cotta van appel & vanille
12
elstar appel | witte chocolade | kardemom | steranijs | kaneel | roomijs met boerenjongens wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Mousse van Ruby chocolade & rode biet
bramen | vanille | hangopwijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7
Kazen van L’Amuse
15
crouton | vijgen | PX-gelwijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7
Chefs menu
Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.
47
4 gangen
57
Gebrande rode mul
16
saffraan | paella rijst | piri piri | dille | tomaat | zuurdesemwijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7
Millefeuille van kruidkoek
overjarige kaas | kastanje | hazelnoten | beukenzwam | shiitakewijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4
Rouleau van schelvis
koolrabi | komkommer | furikake | gember | dashi vinaigrettewijnsuggestie: Verdejo, Palacio de Morante – 6
crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyèrewijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6
Krokant gebakken buikspek met Noordzee krab salade
pompoen | passievrucht | pinda | vadouvanwijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4
truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompittenwijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht van de week
27
Rosé gebraden kalfshaas met gestoofde sukade
28
knolselderij | paddenstoelen | bacon | Amsterdamse ui | kalfsjus met rode portwijnsuggestie: Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec – 7
Gebakken Iberico rug
masala | krokante rijst | bospeen | tomaat | gerookte sinaasappel juswijnsuggestie: Lágrimas de María, Rioja, Temperanillo – 8
Op de huid gebakken winterkabeljauw
26
parelgort | limoenblad | kokos | tempura | bloemkool | Thaise tom yum sauswijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6
Dry-aged gele biet
24
orzo | geitenkaas | peterseliewortel | rode biet | pecannoten | gerookte knoflook beurre blancwijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7
Botermakreel met gerookte paling
mousseline | crème fraîche | venkel | bieslook | schuimige saus met zuurkoolwijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7
Salade riche
verschillende soorten koude en warme viswijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4
Over ons Menu Impressie Contact
Vacatures Voorwaarden Privacy Policy