parc-logo
Parc-P-Logo

Lunch

Lunch

Van Menno brood met gemarineerde kippendijen

13

avocado | ras el hanout mayonaise | gemarineerde mango | spekjes

Van Menno brood met
burrata

12.8

pico de gallo | courgette | paprika | krokante mais | mesclun

Van Menno brood met rilette van gerookte zalm

15.5

ingelegde rode biet | kappertjes | radijs | gerookte amandelen | mesclun

Black Angus hamburger

17

brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten

Rundercarpaccio

15.5

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten

Garnalenkroketten

15.5

mesclun | limoen mayonaise | Van Menno brood
Salade Parc

22.5

verschillende soorten warme en koude vis
Salade met gegratineerde geitenkaas

18.5

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen

Salade met gemarineerde kippendijen

18.5

avocado | ras el hanout dressing | gemarineerde mango | spekjes ingelegde ui

Salade met romige burrata

18.5

geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen

Bisque van kreeft

15.5

crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère

Frieten met mayonaise

5.5

Lunch desserts

Eton mess

9.8

meringue | slagroom | blauwe bes | gekonfijte cranberry’s | sorbet van zwarte bes
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Panna cotta van bergamot & witte chocolade

12

yuzu | banaan | basilicum
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Crémeux van aardbeien                               

12

limoenblad | Ruby chocolade | hibiscus | citroengras
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7

Diner

Chefs menu

Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.

3 gangen

47

4 gangen

57

Voorgerechten

Seizoen oester (per stuk)

Panna cotta van witte asperge

4.5

16

Parmezaan | knolselderij | doperwt | bosui | dragon
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6

Gemarineerde zwaardvis

16

pompoen | gerookte tandoori | limoen | kaffir blad | pinda
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7

Romige Burrata

15.5

puntpaprika | watermeloen | rode biet | avocado
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4

Geroosterde tonijn    

16

sushi rijst | wasabi | komkommer | sesam | radijs | togarashi | miso
wijnsuggestie: Verdejo, Palacio de Morante – 6

Bisque van kreeft

15.5

crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyère
wijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6

Tartaar van runderbavette  

16

baharat | witte asperge | krokante aardappel | zilverui | augurk
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4

Rundercarpaccio

15.5

truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
wijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van de week

27

Gegrilde tomahawk steak (600g voor twee personen)                                 

75

wisselende garnituren geïnspireerd op het seizoen met begeleidende sauzen
Lágrimas de María, Rioja, Temperanillo – 8

Gebraden lamsfilet & gestoofde lamsschouder

28

La Ratte aardappel | groene asperge | koolrabi | salsa verde | jalapeño | jus met gepofte knoflook
wijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec     7

Zacht gegaarde koningsbaars

27

aardappel schuim | bloemkool | bleekselderij | vadouvan specerijen
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4

Gevulde courgettebloem

24

risotto | gele & groene courgette | pompoen | schuimige saus van pompoen
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

26

cannelloni | pompoen | bospeen | “viskoekje” | spinazie | wortel beurre blanc
wijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7

Salade riche

24

verschillende soorten koude en warme vis
wijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4

Frieten met mayonaise

5.5

Desserts

Eton mess

9.8

meringue | slagroom | blauwe bes | gekonfijte cranberry’s | sorbet van zwarte bes
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Panna cotta van bergamot & witte chocolade

12

yuzu | banaan | basilicum
wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7

Cremeux van aardbeien

12

limoenblad | Ruby chocolade | hibiscus | citroengras
wijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7

Kazen van L’Amuse

15

crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gel
wijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7